[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Havskattfilé 600 g Vitpeppar 1 krm Salt 1 tsk Jasminris 4 port Gul Lök 1/2 Matolja 2 msk Paprika röd 1 Paprik gul 1 Rödvinsvinäger 2 msk Socker 1/2 dl Krossade tomater 2 dl Vatten 2 dl Chilisås 1/2 dl Tomatpuré 2 msk salt & peppar Koka riset enligt paketets anvisningar.Skala och hacka löken. Fräs den i matoljan i en stekpanna. Skölj, kärna ur och skär paprikorna i små bitar. Lägg ner paprikabitarna i stekpannan och fräs några min. Tillsätt resterande ingredienser och låt detta koka sakta i ca 15 min. MIxa och smaka av med salt och peppar.Lägg havskattfiléerna på en smord ugnsplåt. Salta och peppra. Sätt in plåten i ugnen ca 15 min i 175 C.Packa det kokta riset i en kopp och lägg upp portionsvis på tallrikar. Lägg sedan på havskattfilén och toppa med barbequesås. Servera en god sallad med dressing och bröd till.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/catfish-in-curry.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]