Ugnsbakad havskatt med jasminris och barbequesås - ca 20 min - 4 pers

Ugnsbakad havskatt med jasminris och barbequesås - ca 20 min - 4 pers

Havskattfilé 600 g Vitpeppar 1 krm Salt 1 tsk Jasminris 4 port Gul Lök 1/2 Matolja 2 msk Paprika röd 1 Paprik gul 1 Rödvinsvinäger 2 msk Socker 1/2 dl Krossade tomater 2 dl Vatten 2 dl Chilisås 1/2 dl Tomatpuré 2 msk salt & peppar Koka riset enligt paketets anvisningar.Skala och hacka löken. Fräs den i matoljan i en stekpanna. Skölj, kärna ur och skär paprikorna i små bitar. Lägg ner paprikabitarna i stekpannan och fräs några min. Tillsätt resterande ingredienser och låt detta koka sakta i ca 15 min. MIxa och smaka av med salt och peppar.Lägg havskattfiléerna på en smord ugnsplåt. Salta och peppra. Sätt in plåten i ugnen ca 15 min i 175 C.Packa det kokta riset i en kopp och lägg upp portionsvis på tallrikar. Lägg sedan på havskattfilén och toppa med barbequesås. Servera en god sallad med dressing och bröd till.