[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Koljafilé 600 g Purjolök 1 liten Röd paprik 1 st Tomater 2 st Margarin 1 msk Persilja 2 msk klipt Vitlökskly 1 msk Salt 1/2 tsk Peppar 1/2 krm Peppar 1/2 krm Skölj av fiskfiléerna. Lättina djupfryst fisk. Ansa, skölj och finstrimla purjolöken. Ansa och strimla paprikan. Skiva tomaterna. Lägg den mindre mängden matfett i en form. Smält detta i ugnen. Fördela det skurna i formen. Lägg på torskfiléerna. Blanda matfettet med persiljan, den pressade vitlöksklyftan, salt och peppar. Klicka ut aromsmöret över fisken. Täck formen med aluminiumfolie. Tillaga rätten i ugnen i 225 gr C ca 20 min. Servera pressad potatis och färsk gurka till.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/cod-or-haddock-fillets-provencale.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]