[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Havskattfilé 600 g Olja 1 msk Grönt Àpple 1/4 hackat Vitlök 1 klyfta Gul lök 1/2 hackad Curry 1 1/2 tsk Mangochuutney 2 msk Kycklingbuljong 2 dl Cocosmjölk 1 dl GrÀdde 1/2 dl Maizena majsstÀrkelse ev. lite cayennepeppar Salt & peppar 1. FrÀs grönsakerna i olja, lÀgg i curry och rör om. HÀll i buljongen, cocosmjölken och grÀdden. Krydda.2. Red med Maizena majsstÀrkelse. Sila.3. Stek eller sjud havskattfilén.4. LÀgg upp pÄ fat.Tillbehör: Ris och kryddstark chutneySom extra tillbehör: Stek paprika,purjolök,svamp och Àpple.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/catfish-in-curry.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]