[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Havskattfilé i bitar 600 g Bladade skurna rotfrukter 500 g Gul lök finhackad 1 msk Smör till stekning Kycklingfond 3 dl Vitpepparkorn 5 st Mjölk 1 1/2 dl GrÀdde 1 1/2 dl Citronsaft 1 msk Maizena majsstÀrkelse Socker 1 tsk Pepparrot riven 1/2 dl 1. FrÀs löken i lite smör, tillsÀtt fonden och koka rotfrukterna mjuka. Ta upp och hÄll varmt. 2. TillsÀtt grÀdde och mjölk, red med Maizena majsstÀrkelse till önskad konsistens. SmaksÀtt med citronsaft, riven pepparrot, salt och peppar. Koka upp och sila av.3. LÀgg i fiskbitarna och vÀrm tills fisken Àr klar ( ca 2-3 min ).Tillbehör: Servera med kokt potatis eller bara rotfrukerna. Toppa med pepparrot och finstrimlad persilja.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/horseradish-fish.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]