[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Torsk eller sejfilé 600 g Salt 1 tsk Timian 1 tsk Lagerblad 2 st Vitlöksklyftor 2 st Saften av lime 1 st Olja 2 msk Tomatpuré 2 msk Vatten 1 dl Svartpeppar 1 kvm Ris eller potatis 4 port Sockerärter Lime 1 st Tina torsken. Lägg den i en plastpåse. Blanda samman salt,smulad timian, lagerblad, finhackade vitlöksklyftor, limesaft, olja, tomatpuré, vatten och svartpeppar till marinaden. Häll marinaden över fisken. Marinera fisken 1-2 timmar i Kylskåp.Lägg fisken i en ugnsäker form. Häll över marinaden. Tillaga i ugn i 175 C ca 25 min.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/marinated-cod-with-tomato.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]