[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
torskfié 600 g Koljafilé 400 g Broccoli ca 250 g Salt 1 krm Svartpeppa 1 krm Vatten 1 dl Fiskspad ca 2 dl Vetemjöl 1 tsk Citronsaft 1 tsk Vispgrädde 1/2 dl Lägg broccolin på ett fat stort nog att tillaga fisken på. Tina broccolin på upptiningsläge 3 – 4 min. Salta och peppra fiskfiléerna och vik dem dubbla. Lägg dem över broccolin. Hetta upp vatten och buljongtärning på full effekt 1 min. Häll fiskbuljongen på fisken. Täck och koka på full effekt 5 – 6 min. Häll av spadet i en såsskål och tillsätt eventuellt vatten. Rör ut vetemjölet med lite vatten. Vispa ner redningen i den varma skyn. Koka såsen på full effekt 3 – 4 min. Rör 3 – 4 gånger under tiden. Smaka av med citronsaft och vispad grädde. Servera fisken med kokt potatis och såsen.
[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/haddock-med-dutch.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]