[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
torskfié 600 g purjolök 2 st margarin 1 msk curry 2 tsk apelsin 2 tsk salt 1 tsk vatten 1 dl Skära i 1 1/2 – 2 cm tjocka skivor. Skölj purjlöken och skär den i ringar.Smält mat-fättet i en låg vit gryta, t ex en traktörpanna. Strö på curry och låt den fräsa någon minut. Tillsätt purjolöken och rör om. Lägg på fisken och riv apelsinskål ovanpå. Salta. Tillsätt saften från apelsin och till sist vatten. Låt fisken små -koka ca 15 minuter eller tills den ärvit och ogenomskinlig och purjon kokt. Ös lite av spadet över och servera med kokt potatis och en sallad.
[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]