Nedan följer viktig information

När en kund vill få en paket skickat med posten är det Postens fraktavgift som gäller. I såna fall föredrar vi att kunden skickar sin beställning via vanligt e post till oss och vi skickar bekräftelser med rätta fraktkostnader. Varan betalas i förskott !

När man beställer på hemsidan väljer man en produkt eller fler. Sedan klickar man på varukorgen. Då visas vad man beställt hittills. Därefter skriver man in all information som efterfrågas så som namn, adress, telefonnummer och e-mailadress och så väljer man hur man vill få sin beställning levererad/hämtad. Det är önskvärt att ni som kund även uppger mobilnummer så jag kan nå er så fort som möjligt om vi försenas under leveransresan.

Vi skickar en påminnelse via SMS samma dag som vi är på väg. Detta är en efterfrågad tjänst som vi vet uppskattas.

När beställningen är bekräftad kommer en bekräftelse via e-post med information om tid och plats för leverans.
I e-postet framkommer även beställningens innehåll och slutsumma.

Tidtabellen kan ändras beroende på hur mycket som beställs (händer nästan aldrig) men ni får alltid ett e-post senast två dagar innan leverans med de slutgiltiga tiderna för leverans.

Om man har beställt en vara och vill senare beställa en vara till – kan man alltid kontakta oss.

Man kan betala direkt från hemsidan om man så vill eller vid leveransen på plats. Vi tar emot både kontant betalning och kort betalning (VISA – MASTER eller MAESTRO kort).

Det finns två tillvägagångssätt att lossa de frysta filéerna ur lådan:
a) Man kan använda en bordskniv som man sticker under en filé och sedan knackar lätt på kniven med en hammare eller en kötthammare tills filén lossnar.
b) Man kan släppa hela lådan på ett hårt golv eller underlag och då lossnar alla filéerna som man då kan paketera om portionsvis i fryspåsar.

Det är önskvärt att kunden beställer helst fyra (4) dagar innan vår ankomst. Fraktavgift är 75 kr

Alla priser är i svenska kronor: SEK.