[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Torskfilé 600 g Salt 1/2 tsk Svartpeppa 1 krm Gul lök 1 st Äpple 1 st Zucchini 1 ca 200 g Tomater 1 burk Paprikpulv 1 msk Vatten 1/2 dl Fiskbuljon 1/2tärning st Perislja till garnering Halvtina fisken. Lägg filéerna i en låg, vid gryta eller panna. Salta och peppra. Skala lök och äpple. Hacka löken och äpplet och skär zucchinin i tärningar. Blanda de gröna och fördela runt fisken. Häll på de krossade tomaterna och paprikpulvret utrört i vattnet och smula över buljongtärningen. Låt småkoka 12 – 15 min eller tills fisken känns färdig. Servera med hackad persilja. Bröd och ris är gott att äta till.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/cod-or-haddock-fillets-oriental.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]