Koljafilé 400 g Broccoli ca 250 g Salt 1 krm Svartpeppa 1 krm Vatten 1 dl Fiskspad ca 2 dl Vetemjöl 1 tsk Citronsaft 1 tsk Vispgrädde 1/2 dl Lägg broccolin på ett fat stort nog att tillaga fisken på. Tina broccolin på upptiningsläge 3 – 4 min. Salta och peppra fiskfiléerna och vik dem dubbla. Lägg dem över broccolin. Hetta upp vatten och buljongtärning på full effekt 1 min. Häll fiskbuljongen på fisken. Täck och koka på full effekt 5 – 6 min. Häll av spadet i en såsskål och tillsätt eventuellt vatten. Rör ut vetemjölet med lite vatten. Vispa ner redningen i den varma skyn. Koka såsen på full effekt 3 – 4 min. Rör 3 – 4 gånger under tiden. Smaka av med citronsaft och vispad grädde. Servera fisken med kokt potatis och såsen.
