Påskrundan 2020

2020-03-13

På grund av gränsstängningen i Danmark!

Vi på Islandsfisk kommer först och främst kontrollera med myndigheterna om vi har skäliga skäl att komma till Danmark med mat till kunderna. Om ja, då inget problem.

Om nej, då kommer vi till Danmark den 18 april (Jylland) och den 19 april (Jylland, Fyn och Zeeland). men gränsstängningen gäller till 14 april.

Om å andra sidan om regeringen kommer att förlänga gränsstängningen, då kommer vi att avvakta tills  gränsen öppnar igen.

Vi hoppas på det bästa Gudbjörn Elison

—————————————————————————————————————————————————————–

Käre kund!

Den välsignade julen är nu bakom oss, och inom en relativt kort tid kan vi börja se fram emot påsken.  Några av våra kunder fick problem när de beställde via vår hemsida inför julen.  Mina experter menar att problemet nu är löst.  Men, för att vara på den säkra sidan, vill jag bara påpeka att om man beställer via hemsidan, skall man få en bekräftelse med en fem-siffrig kod, som börjar på siffran 4.  Om denna bekräftelse inte dyker upp, kontakta mig då på islandsfisk@islandsfisk.se.  Vi vill så klart att beställningarna skall komma fram.

Det var många som beställde inför julen, och jag gjorde misstaget att köra enligt samma tidsplan som vanligt i tättbefolkade områden, inklusive Stockholmsregionen. Kunderna i Sollentuna, Upplands Väsby och Uppsala drabbades tyvärr av mitt misstag.  Detta kommer inte att upprepas, eftersom jag kommer att justera tidsplanen för att möta ökningen av kundantalet.  Detta gäller främst inför jul och påsk. I övrigt gick julrutten bra.

Påskturen blir som följer:  21-22 mars (Karlstadsrutten), 25 mars (Södra Sverige) och 4-5 april (Stockholmsrutten).