[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

torskfiĂ© 600 g purjolök 2 st margarin 1 msk curry 2 tsk apelsin 2 tsk salt 1 tsk vatten 1 dl SkĂ€ra i 1 1/2 – 2 cm tjocka skivor. Skölj purjlöken och skĂ€r den i ringar.SmĂ€lt mat-fĂ€ttet i en lĂ„g vit gryta, t ex en traktörpanna. Strö pĂ„ curry och lĂ„t den frĂ€sa nĂ„gon minut. TillsĂ€tt purjolöken och rör om. LĂ€gg pĂ„ fisken och riv apelsinskĂ„l ovanpĂ„. Salta. TillsĂ€tt saften frĂ„n apelsin och till sist vatten. LĂ„t fisken smĂ„ -koka ca 15 minuter eller tills den Ă€rvit och ogenomskinlig och purjon kokt. Ös lite av spadet över och servera med kokt potatis och en sallad.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://islandsfisk.se/wp-content/uploads/2015/11/orange-cod.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]