Pepparrotsfisk - - 4 portioner

Pepparrotsfisk -  - 4 portioner

Havskattfilé i bitar 600 g Bladade skurna rotfrukter 500 g Gul lök finhackad 1 msk Smör till stekning Kycklingfond 3 dl Vitpepparkorn 5 st Mjölk 1 1/2 dl Grädde 1 1/2 dl Citronsaft 1 msk Maizena majsstärkelse Socker 1 tsk Pepparrot riven 1/2 dl 1. Fräs löken i lite smör, tillsätt fonden och koka rotfrukterna mjuka. Ta upp och håll varmt. 2. Tillsätt grädde och mjölk, red med Maizena majsstärkelse till önskad konsistens. Smaksätt med citronsaft, riven pepparrot, salt och peppar. Koka upp och sila av.3. Lägg i fiskbitarna och värm tills fisken är klar ( ca 2-3 min ).Tillbehör: Servera med kokt potatis eller bara rotfrukerna. Toppa med pepparrot och finstrimlad persilja.