Fiskspett med Italienskt smör - - 4 personer

Fiskspett med Italienskt smör -  - 4 personer

Potatis   8 10   st   Torskfilé   500   g   Bacon   140   g   Djupfrysta ärter   250   g   Lättcréme fraiche   1   dl   Salt och mald vitpeppar             skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Koka torsken i lättsaltat vatten ca 5 min. Skär baconet i strimlor. Stek baconet utan extra fett, tills det blivit knaprigt. Låt rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Koka ärterna i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt ärterna rinna av. Mixa dem med mixerstav och rör i lättcréme fraichen. Smaka av med 1/2 tsk salt och 1 krm mald vitpeppar. Servera torsken med baconet strött över, potatis, ärtpuré,kokta morotsstrimlor och kneckebröd.För alla: Byt ut lättcréme fraichen mot sojabaserad färskost om du inte tål mjölk eller laktos.