Fisk och paprikasoppa - - 4 personer

Fisk och paprikasoppa -  - 4 personer

Torsk eller koljafilé 400 g Paprikor i olika färg 3 st Vitlöksklyftor 2-3 st Smör Mjölk 6 dl Matlagningsgrädde 2 1/2 dl Vitt vin 1 dl Fiskbuljongtärningar 2 st Timjan 1 tsk Salt och cayennepeppar Skär fisken i bitar. Kärna ur paprikan och skär i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs paprikan och vitlöken i smöret i en gryta ca 3 min. Tillsätt mjölk, grädde, vin, buljongtärningar och timjan. Lät det koka upp. Lägg i fisken och låt soppan koka 3-4 min. Smaksätt med salt och cayennepeppar. Servera gärna soppan med bröd, riven ost och lite färsk timjan. Tips: Vill du göra soppan extra festlig, så lägg i 75-100 g räkor strax före serveringen.